TALOUDEN TYÖKALUT JA KONSULTAATIO

Yrityksen talousanalyysit ja Rullaava
liiketoimintaennuste tiedolla johtamisen perustana

Muutamme yrityksesi toteutuneen sekä ennustetun taloushallinnon informaation johtamisen informaatioksi. Autamme havainnollistamaan grafiikan avulla yrityksesi kehitystä historiasta tähän päivään sekä tulevien tilikausien ennusteet. Mahdollistamme erilaisten tulevaisuuden skenaarioiden laskemisen ja visualisoimme ne päätöksenteon tueksi.

Olemme käytettävissä niin pidemmän aikavälin yhteistyön kuin yksittäisten laskelmien merkeissä. Meidän tehtävämme on tuottaa yrityksesi johdolle päätöksenteossa tarvittavaa pohjamateriaalia mahdollisimman kattavasti ja helposti ymmärrettävässä muodossa.

Talouden konsultointi ja laskelmat

Konsultoimme yrityksiä yksittäisissä projekteissa kuin pidempiaikaisena yhteistyönä. Meiltä voi tilata yksittäisiä laskelmia tai pidempiaikaista tukea talouden suunnitteluun. 

Rullaava liiketoimintaennuste

Rullaava liiketoimintaennuste on talouden työkalu, joka muuttaa yrityksesi toteutuneen sekä ennustetun taloushallinnon informaation johtamisen informaatioksi.

Syötämme Rullaavaan yrityksesi toteutuneet kuukausituloslaskelmat ja ennustamme yhdessä yrityksesi johdon kanssa lopputilikauden luvut sekä tarvittavan määrän seuraavia tilikausia. Rullaava liiketoimintaennuste kuvaa mm. grafiikan avulla yrityksesi kehitystä ja kasvunäkymiä helposti ymmärrettävällä tavalla. Sen avulla on mahdollista tehdä mm. erilaisia skenaariolaskelmia ennustetilikausille.

Rullaavasta liiketoimintaennusteesta saat hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyysi merkittävän työkalun, joka auttaa kohdistamaan päätöksenteon ja tekemisen tulevaisuuteen. Rullaava liiketoimintaennuste jää aina yrityksen omaan käyttöön, mutta myös me voimme huolehtia sen päivittämisestä ja kehittämisestä. Sen avulla yrityksesi ottaa harppauksen kohti tiedolla johtamista. 

Yrityksen arvonmääritys

Arvonmäärityksen tarve on lisääntynyt. Osakassopimukset, sijoittajien mukaantulo ja sukupolvenvaihdokset ovat esimerkiksi niitä tilanteita, jossa tätä tietoa tarvitaan. Rullaavaan liiketoimintaennusteeseen liitettävä arvonmäärityslaskelma päivittyy aina automaattisesti, kun liiketoimintaennustetta päivitetään. Näin käytössäsi on jatkuvasti ajankohtainen arvio yrityksesi arvon kehittymisestä. 

Rahoitus- ja investointisuunnitelmat

”Se rahoittaa, joka ymmärtää riskin.” Voit kääntyä puoleemme, kun haluat laskea, visualisoida tai simuloida yrityksesi rahoitusta tai investointia. Autamme työstämään yrityksellesi rahoituslaskelmat ja tarvittaessa olemme tukenasi rahoitusneuvotteluissa. Meidän kanssa voit sparrata investoinnin rahoitusmuotoa, ajankohtaa ja muita strategisia tekijöitä.

Räätälöimme palvelumme aina yrityksen tarpeiden mukaisesti.
Pyydä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva tarjous.
Asiakaspalaute

”Yhteistyö on toiminut saumattomasti. Osaaminen on ollut vakuuttavaa ja Rullaavasta liiketoimintaennusteesta on ollut iso apu realistisia budjetteja rakentaessa, kassan ennustamisessa sekä tietenkin tuloksen ennustamisessa tilikauden kuluessa. Tarkempi ennustaminen tuo mielenrauhaa tekemiseen.”