JOHTORYHMÄ- JA
HALLITUSTYÖSKENTELYN
KEHITTÄMINEN

Johdonmukaista ja tuloksellista
hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyä

Tuomme yritysten hallitus- ja johtoryhmätyöskentelyyn selkeyttä, tavoitteellisuutta sekä tiedolla johtamista. Avullamme yritysten hallitus- ja johtoryhmätyöskentely on johdonmukaista, tuloksellista ja monipuolista. Korostamme aina yrityksen omistajan tahdon toteutumista sekä hallituksen/johtoryhmän vastuita tehtävissään. Pidämme huolta siitä, että hallituksen työstä noin 80 % on keskittynyt tulevaisuuteen.

Meidän avulla onnistuu erilaisten haastavien keskustelujen käyminen, jotka muuten jäävät helposti käymättä. Varmistamme, että yritys on varautunut erilaisiin epäjatkuvuuskohtiin. Me muistutamme yritystä päivittämään tärkeät asiakirjat ja huolehdimme hallituksen/johtoryhmän asiakirjojen dokumentoinnin kuntoon.  

Hallituksen ja johtoryhmän kokouksien koordinointi

Huolehdimme hallituksen/johtoryhmän kokouksien kalenteroinnin, kokoustilan järjestämisen, osallistujien kutsumisen sekä kokousten vetovuorojen sopimisen. Meidät voi kutsua kokoukseen myös asiantuntijaroolissa, jolloin käymme puheenjohtajan roolissa kokouksen kulun läpi. Kokouksen jälkeen kirjoitamme pöytäkirjan puhtaaksi sihteerin roolissa ja välitämme sen hallitukselle/johtoryhmälle muiden päivitettyjen asiakirjojen lisäksi. 

Asiantuntijaksi hallitukseen

Olemme HHJ- sekä HHJ Pj – koulutettuja ja käytettävissä hallitustyöskentelyssä sekä henkilökohtaisesti hallituksen asiantuntijoina, jäseninä tai vierailijoina. Meidät voi kutsua myös nk. neuvottelukunnan (eng. advisory board) jäseniksi tuomaan vahvistusta talous- ja liikkeenjohdon osaamiseen.

Asiakirjat ja dokumentointi

Laadimme erilaiset asiakirjapohjat hallituksen/johtoryhmän käyttöön ja ohjeistamme niiden käytön sekä asiaankuuluvan dokumentoinnin. 

Räätälöimme palvelumme aina yrityksen tarpeiden mukaisesti.
Pyydä juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopiva tarjous.

GrowthFactor-konsulttitoimistoa pyörittävät Johanna ja Esko – tytär ja isä.

He tarjoavat yrityksellesi ulkopuolista näkemystä vahvalla kokemuksella ja tiedolla.