ELY-KONSULTOINTI

ELY-konsultointia ja asiantuntija-apua
yrityksen kasvuun ja johtamiseen

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tukemia konsultointi- ja koulutuspalveluita, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua ja kehittämistä. Toimiala- tai yhtiömuotorajoituksia ei ole. GrowthFactor Oy toimii ELY:n puitetoimittajana ja asiantuntija-apuna erityisesti kasvuun ja kansainvälistymiseen sekä johtamiseen ja henkilöstöön liittyvissä kehittämistarpeissa. Lue lisää täältä

Kasvu ja kansainvälistyminen

Voit valita meidät asiantuntijatueksi yrityksesi kasvuun, kansainvälistymiseen tai muuhun merkittävään strategiseen muutokseen, kuten omistajanvaihdokseen.

Suunnittelemme yhdessä yrityksesi tärkeimmät kehitystoimenpiteet ja tuotamme niiden tueksi tarvittavat taloussuunnitelmat.

Johtaminen ja henkilöstö

Tarjoamme asiantuntijatukea yrityksesi strategiseen henkilöstöjohtamiseen. Yrityksesi tarpeiden mukaan voimme keskittyä esimerkiksi hallitus-, johtoryhmä- ja esihenkilötyöskentelyyn, henkilöstön osaamiseen, motivointiin, rekrytointiin tai työhyvinvointiin. Konsultaatio tarjoaa sinulle selkeät askelmerkit ja työkalut henkilöstöjohtamisen kehittämiseen.

GrowthFactorin ELY-asiantuntijoina toimivat Johanna Pekkanen ja Esko Määttä. He työskentelevät pääasiassa tiiminä, mutta voit silti valita omaksi asiantuntijaksesi ELY:n Analyysi- ja Konsultointi-palveluissa heistä kumman tahansa.